Nærmiljøet på Golia

boktre4

Kjeder du deg eller bobler over av leselyst ? Da kan du gå til boktrappen!  Den finnes på Hagelagstomta i Solberliveien 26. Der  står det et lite murhus med en stentrapp. Øverst i trappen i det lille murhuset finner du en bokhylle. Hyllen er  fylt med bøker for barn og for voksne. Det fine er at alle kan låne,  sette tilbake eller beholde bok! Eller du kan sette tilbake en annen bok, – til glede for andre! Bokhyllen fylles stadig med bøker og her er ingen åpningstid! Hos naboen til det lille huset med stentrappen finner du My. Hun bor i Solbergliveien 24. My kan ta i mot bøker hvis du ikke selv vil sette dem i hylla. Gode råd, ris og ros fra alle som besøker boktrappen mottas også her. Hvor kom nå denne  ideen med boktrapp fra? Se det må du spørre boktrappen om selv, eller du kan lese på bokhyllen og se om du får svar. God bok!

Godlia Kafé

NYHET! Godlia Kafé – Et kafétilbud til små og store. Lokalt og hjemmelaget av ungdommen på Godlia. Hvor? Golia Velhus. Når? Søndag 25.september, 2.oktober og 9. oktober kl 12:30-15:00. Velkommen!

 

 Trygg skolevei

176

Golia Vel jobber for tryggere skolevei i vårt område og har sammen med Østensjø skole gjort en henvendelse til Oslo kommune vedrørende planer for fortau langs Låveveien. Mange barn ferdes langs denne veien hver dag og kun deler av veien har fortau. Les mer om kommunens intensjoner om tryggere skolevei på deres nettside. Golia vel har satt opp flere skilt i område og henstiller alle til å kjøre varsomt og holde fartsgrensen. Vi har ingen barn å miste!

http://www.samferdselsetaten.oslo.kommune.no/vei_og_trafikk/trafikksikkerhet/skoler_og_skolevei/

http://www.folgevenn.no/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.